Sous Chef, Clarion Hotel Sign

Arbetsbeskrivning

Med 11 våningar och 558 rum blir Clarion Hotel Sign Stockholms största hotell. Hotellbygget pågår för fullt och när hotellet står klart har Stockholm fått en ny spännande byggnad med futuristisk framtoning, signerad arkitekt Gert Wingårdh. Clarion Hotel Sign kommer att erbjuda en avslappnad internationell atmosfär med den självklara servicen, kvaliteten och exklusiva miljön för ett förstaklasshotell. Med läge nära Stockholm Central, moderna konferensutrymmen, a la carte restaurang, lobbybar och relaxavdelning med året-runt-uppvärmd utomhuspool högst upp, vill vi välkomna framtida gäster redan nu. Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil: - Positiv energi, kroppsspråk och utstrålning - Mod att äga egna problem och våga fråga - Begeistring, engagemang och nyfikenhet på dem vi möter. - Är en god ambassadör för hotellet och står för ett gott värdskap[ Sous Chef (SC) rapporterar till Executive Chef (EC) Tjänsten innefattar ansvar för: .[Planeringsansvar för kockar och kallskänkor under pågående skift i köket som ansvarar för frukost, bankett , barmeny och RoomService. .[Aktivt deltagande på avdelningsmöten. I tjänsten ingår: .[Tillförordnad EC vid EC:s frånvaro. .[SC ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Sign. .[I samarbete med EC framställa högsta möjliga mat kvalitet inom fastlagda lönsamhetsmål. .[Utveckling av nya menyer i samarbete med EC. .[Daglig ledning av köks- och diskpersonal med instruktioner från EC. .[Ansvar för kvalitet på städning i kök och disk. .[Beställa och kontrollera samtliga matvaror för avdelningen.[ .[Ansvarar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner. .[Samarbeta med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster. .[Kommunicera med gäster för att ständigt försöka att förbättra. .[Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar. .[Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till EC. .[Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner. .[Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2 Rekryteringsprocessen kommer att sträcka sig över september/oktober/november 2007. Läs mer om Clarion Hotel Sign på www.clarionsign.com

Kontaktpersoner på detta företaget

Maria Reisö
+46 8 676 98 00
Maria Reisö
+46 8 676 98 00
Jimmy Lappalainen
+46 709875015

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Sign
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 9 september 2007
  • Ansök senast: 30 september 2007

Besöksadress

Västmannagatan 4
None

Postadress

Box 310
Stockholm, 10126

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010