Sous chef, Kock

Sous chef, Kock

Arbetsbeskrivning

Under sommarsäsongen (juni-september) behöver vi förstärka med fler medarbetare till vårt kök.
Vi söker nu tre kockar på heltid med minst tre års yrkesvana och som genomgått hygienprogram (HACCP). Tillagning av à la carte rätter samt till större festligheter så som bröllop och dylikt. Du ska vara glad, positiv, noggrann, ambitiös och stresstålig och kunna arbeta både i team och självständigt. Du kommer erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider och villkor enligt kollektivavtal.
Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Mejla jerk@tallbergsgarden.se och märk ansökan med Sous chef eller kock.
Lite om oss:
Tällbergsgården / Johanssons Restaurang är ett hotell med gamla anor och som lyser av riktig dalaatmosfär. Vi står för hög personlig service och en familjekänsla utöver det vanliga. I vår vackra matsal med en storslagen utsikt över Siljan och de blånade bergen serveras allt från modern husmanskost till olika spännande avsmakningsmenyer.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Tällbergsgårdens Hotell TÄLLBERG
  • 3 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 februari 2022
  • Ansök senast: 10 april 2022

Besöksadress

Holgattu 1
None

Postadress

None
TÄLLBERG, 79370

Liknande jobb


Kock,

31 maj 2024

31 maj 2024

Kock, wok

31 maj 2024