OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Radisson SAS Strand Hotel, Stockholm söker SOUSCHEF Radisson SAS Strand Hotel ingår i Radisson SAS Hotels & Resorts och är ett förstaklasshotell med 152 rum och sviter samt 8 konferenslokaler, restaurang och lobbybar.Hotellet är centralt beläget med utsikt över Nybroviken.Nu finns det tillfälle att börja en anställning hos oss i köket på Strand Restaurant Lounge.Köksbrigaden består av ett hårt arbetande och lojalt team med fokus på kvalitet och kreativitet.Vi arbetar i en öppen organisation där bra ideer är välkomna och där samtliga är motiverade och strävar mot vårt mål - att bli en av de bästa och mest intressanta restaurangerna i city.VAD FÖRVÄNTAR VI OSS AV DIG: -Arbetsledande egenskaper -Positiv person som vill utvecklas -Flexibel och ödmjuk i sin roll mot gäster och kollegor -Köksekonomiskt tänkande och ansvarstagande -Högpresterande i samtliga befintliga arbetsmoment, såsom a la carte, lunch, konferens och festvåningsverksamhet -Kvalitetsmedveten och kreativ -Höga krav på sig själv och beredd att satsa det lilla extra -Talar ett skandinaviskt språk flytande samt kunna uttrycka sig i skrift FÖLJANDE KRÄVS FÖR TJÄNSTEN -5 års dokumenterad yrkesvana -Referenser från de två senaste arbetsgivarna VI ERBJUDER: -Anställning i ett av Stockholms marknadsledande hotell i en av Europas mest expansiva hotellkedjor -Den person som vill göra en långsiktig satsning: utbildning, utveckling samt karriärsmöjligheter -Ett flertal personalförmåner och friskvårdsmöjligheter ANSTÄLLNING: -Tillsvidare anställning.Heltid med 6 mån provanställning ANSÖKAN: Din ansökan vill vi ha senast 25 november 2006 skickad till: Radisson SAS Strand Hotel