souschef

Arbetsbeskrivning

Maritim krog & hotell i Simrishamn söker en souschef som ska klara av att arbeta med kvlitetsmatlagning under periodvis högt tryck, Maritim är medlem i Skånska matupplevelser och arbetar med i huvudsak lokalt producerade råvaror och när det är möjligt ekologiskt. Maten på Maritim är baserad på treditionell Svensk/skånsk matlagning som är uppdatead till 2000- talet. Arbetet är en tjänst som är tänkt att vara året runt med undantag av Januari då vi håller restaurangen stängd. Restaurangen har ca: 40 sittplatser under lågsäsong + en liten lokal för beställningar, sommartid hav i 70 platser inomhus och ca 50 ute. Vi har även 14 hotellrum, alla individuellt och modernt inredda. Konferens är en stor del av verksamheten under vår och höst, weekend paket med antingen 4 eller 7 rätters menyer är även den en stor del av verksamheten, under sommarmånaderna är det dock a la carte delen som är den tyngsta. Sökande bör ha minst 5 års erfarenhet efter restaurangskolan på kvalitetsrestaurang, sökande som inte uppfyller kraven får inget svar.

Kontaktpersoner på detta företaget

Emelie Romland
0414411360 0709601844
Restaurangchef Sophie Lennartsson
0414 41 13 60

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Maritim krog & hotell
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 18 maj 2006
  • Ansök senast: 17 juni 2006

Besöksadress

HAMNG 31
SIMRISHAMN

Postadress

BOX 153
SIMRISHAMN, 27224

Liknande jobb

Pizzabagare

17 maj 2006

Byggnadsarbetare

22 maj 2006

Lärare i SO

22 maj 2006

Lärare Hkk åk 5-9

22 maj 2006