Souschef/extra kockar

Arbetsbeskrivning

Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då den vackra borgen byggdes. Idag är Foresta ett aktivt hotell med 95 rum och ett tjugotal konferenslokaler, bl a den kända Millessalen. Sedan 1997 tillhör Foresta den internationella hotellkedjan Best Western. Food & Beverage avdelningen består av en festvånings-, a la carte- och konferensrestaurang med kapacitet att servera upp till 400 personer, en bistro samt flertalet barer. Ytterligare utveckling av avdelningens lokaler planeras. Under andra kvartalet 2007 ser vi en ständigt ökande beläggning och behöver förstärka vårt duktiga köksteam med en souschef samt extra kockar. Vi vill att Du har minst 8 års erfarenhet i ledande befattning och arbete inom a la carte- och festvåningskök, samt att Du brinner för matlagning. Du skall ha en personlig drivkraft att ständigt överträffa gästens förväningar. Samtidigt ska Du vara stresstålig och nogrann. Du trivs lika bra i kallkök som varmkök. Stämmer ovanstående beskrivning på Dig kan vi lova Dig ett spännande jobb, vill vi gärna ha Din ansökan så snart som möjligt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Foresta AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 4 maj 2007
  • Ansök senast: 3 juni 2007

Liknande jobb


Säljare - Lissabon - Portugal

29 april 2010

Extra Personal i Serveringen /Jobbchansen

29 april 2010

Servering/städpersonal till Silverhornet

29 april 2010

28 april 2010