OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk samt detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov. Vi har vår egen produktion där vi med hantverk och tradition tillverkat korvar och charkuterier sedan 1916. Vi har en djup kunskap och ett stort nätverk av framgångsrika uppfödare, producenter och leverantörer. Hos Johan i Hallen & Bergfalk får du kort sagt det bästa från hav och land i en leverans!
Vi söker dig som har kunskaper inom styckning och kött/chark-produktion, är van att arbeta i högt tempo och har lätt att lära dig nya rutiner och arbetsmoment. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem att arbeta under noggranna hygien-regler och i en kallare miljö. Du skall kunna tala svenska.
Tjänsten utgår från Partille och du rapporterar till Produktionschefen.
Exempel på arbetsuppgifter:
Du arbetar tillsammans med kollegor främst inom stationen styckning.
Du arbetar under noggranna hygienregler och i en kallare miljö.
Arbetstider:
Arbetstiderna är olika, och start- samt sluttid kan variera. Du kan komma att schemaläggas mellan kl. 06:00-17:00.
Personliga egenskaper/kvalifikationer:
Du är noggrann och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Du gillar att arbeta med händerna.
Lätt för att lära dig nya rutiner och arbetsmoment.
Krav:
Du behärskar det svenska språket Meriterande:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Urval sker löpande. Varm välkommen med din ansökan!