Sushikock

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av att mis an place och service. Du ska kunna hantera färska fiskar och skaldjur. Du ska ha mycket hög förståelse över kökshygien.

Vi söker nu en erfaren kock med minst 3 års erfarenhet på heltid eller deltid. Du bör ha fyllt 20 år och kunna tala och förstå svenska. Du ska kunna hantera färska fiskar och skaldjur. Har man jobbat med sushi eller japansk mat är en merit men inte ett krav.
Snabb och noggrann, prestigelös, kreativ, positiv, flexibel och ordentlig är andra egenskaper vi värdesätter. Du ska ha en utpräglad känsla för kvalitet.
Men framför allt så kommer vi att lägga mer vikt på en person som brinner för yrket eller har ett stort intresse för japansk matlagning.
Du ska tycka att det är roligt att ta hand om gäster.

Samba Sushi AB är en liten familjeägd sushibar i Götgatsbacken på Södermalm. Vi serverar endast kvalitetssushi av de bästa råvarorna. Vår sushi sägs vara en av de bästa i stan och tillverkas efter beställning för varje gäst

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SAMBA SUSHI AB
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • lön efter kollektivavtal
  • 40%-60%
  • Publicerat: 18 maj 2018

Besöksadress

GÖTGATAN 28
STOCKHOLM

Postadress

GÖTGATAN 28
STOCKHOLM, 11846

Liknande jobb


Specialkock - kinesiska dumplings

Specialkock - kinesiska dumplings

21 augusti 2023

Sushikock sökes

20 augusti 2023

Sushikock

20 augusti 2023

Sushikock till Hyaku

19 augusti 2023