Sushikock (restaurangbiträde)

Sushikock (restaurangbiträde)

Arbetsbeskrivning

VIKTIGT: Vi söker endast du som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i ett sushikök.

Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurang upplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stress



Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.



Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering

Arbetet är förlagt till båda restaurangerna i Uppsala

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sushi Yama
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 januari 2024
  • Ansök senast: 16 juli 2024

Besöksadress

Västra storgatan 13
None

Postadress

Box 530
Stockholm, 10130

Liknande jobb


5 maj 2024

Servitör/Servitris till Sundsvall Golfrestaurang

Servitör/Servitris till Sundsvall Golfrestaurang

4 maj 2024

4 maj 2024