OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och fortsätta utveckla Tärnaby Sporthotell?
Tärnaby Sporthotell är en boendeanläggning bestående av hotell, stugor, camping och restaurang intill Linbanan i västra Tärnaby. Vårt mål är att vara den optimala boendeanläggningen för den aktiva fjällgästen.
Vi öppnade för mindre än ett år sedan och fick ett fantastiskt och lärorikt första år. Vi har totalrenoverat anläggningen, startat upp restaurang med lunch- och kvällsservering, tagit emot hotellgäster, campinggäster, konferenser, träningsgrupper och landslag.
Sen kom Coronan och gav oss en extra lång paus.
Nu laddar vi om och vässar klorna inför andra året som startar upp till höstlovet v.44.
Sporthotellet serverar lunch vardagar och helglunch under högsäsong. Kvällsservering fredagar och lördagar i lågsäsong och varje kväll under lovveckor. Under vårt första år har vi tagit fram en väl fungerande modell för meny och servering.
Som kock på Sporthotellet ansvarar du för köket och dess dagliga drift.
-Förbereder och tillagar lunch och övriga måltider till våra gäster.
-Menyplanering och beställningar.
-Planering för stora grupper i samråd.
-Egenkontroller.
-Arbetar kostnadseffektivt och hållbart.
Under högsäsongsveckorna är man två kockar men under lågsäsong klarar man köket på en kock.
Vårt kök är nyrenoverat och välutrustat med mestadels nya maskiner.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med varierad arbetstid.