OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Bräcke Diakoni på Hisingen i Göteborg finns sedan ett år tillbaka restaurang Spis & Ro.Vi serverar därifrån våra interna gäster från äldreomsorg och hospice med fullkost samt erbjuder konferensgäster och personal luncher i serveringen.Vi arbetar med kvalitativa råvaror och en hög servicenivå.Restaurangen har öppet måndag-fredag. Vi söker nu dig som kan fungera som ersättare för vår ordinarie kock vid sjukdom och arbetstoppar.Du ska kunna komma in och arbeta med kort varsel.Anställningen är en timanställning med fast timlön.Tillträde snarast. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar matlagning med lunch och kvällsmål till äldreomsorg och hospice samt lunchservering i matsal med salladsbuffe, viss kassahantering med mera. Kvalifikationer: Du är utbildad kock som har ett stort intresse för modern husmanskost.Du har minst 3 års yrkeserfarenhet, goda kunskaper i egenkontroll, stresstålig och en positiv attityd. Om företaget Bräcke Diakoni bedriver en bred non profit-verksamhet inom vård och omsorg.Vårt mål är att få människor att växa.Vår kunskap om funktionsnedsättningar, hälsovård och äldreomsorg går hand i hand med forskning och utbildning.Vi finns idag på flera orter i södra Sverige och vi fortsätter att växa och utvecklas.
Kontaktpersoner på detta företaget
Carina Henriksson, enhetschef
0522-42 09 39
Pia Säkki, enhetschef
0522-42 09 38
Inger Larsson, enhetschef
0302-800990
Anna-Maria Norberg, tf. enhetschef
031-50 27 73
Maria Ericson, enhetschef
0706-78 36 30
Minna Tassemeier, leg. sjuksköterska
031-50 27 62
Christine Alf, enhetschef
0732-75 22 32
Anna-Carin Back, enhetschef hemtjänst
0765-33 04 50
Magdalena Flygare, föreståndare
031-50 27 20
Louise Bryngnäs, föreståndare
031-50 27 24