Timvikarie kock/köksansvarig

Timvikarie kock/köksansvarig

Arbetsbeskrivning

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vill du ge service och tillaga/bereda mat till den mest kräsne gästen? 

Är du flexibel och noggrann? Vi söker just nu efter dig som vill jobba som timvikarie i Faluns kommunala skol- och förskolekök. Serviceförvaltningen i Falu kommun består av tre avdelningar; IT, förvaltning och drift där kost tillsammans med service och driftteknik ingår. Vårt uppdrag består bland annat av att servera måltider inom skolan och förskolan. 

Matvanor och förhållningssätt till mat grundläggs ofta i unga år. Bra och näringsriktig mat ger goda förutsättningar till utveckling och ett friskt och aktivt liv. Måltider av god kvalitet är viktigt för att öka barns och ungdomars förutsättningar till inlärning och att tillgodogöra sig den pedagogiska verksamheten. Vi som är anställda inom kost och service, arbetar för att barn och elever ska erbjudas god och näringsriktig mat lagad med stort hjärta.

Arbetsuppgifter
Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök och innefattar uppgifter såsom beredning av frukost och mellanmål, kall- och varmmatsmottagning, tillagning av lunch, städning, disk samt dokumentation av egenkontroll utifrån Haccp. Även lokalvård kan förekomma som en del av arbetsdagen. Rollen innebär att du jobbar på flera av våra kök. Ensamarbete är mycket vanligt.

Kvalifikationer
- Utbildning inom storkök/restaurang eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

- Datorvana 

- God förmåga att ta del av och uttrycka sig i tal och skrift (svenska)

- B-körkort

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat. 

Det är meriterande om du har...

- Utbildning och erfarenhet från dietmatlagning (specialkost) 

- Utbildning och erfarenhet inom lokalvård  

- Yrkeserfarenhet

Anställningsvillkor
Anställningen avser timanställning vid behov.
Utdrag ur polisens belastningsregister lämnas vid anställning.

Kontaktuppgifter
Irmeli Sjölander 023-86828, Teamledare bemanningen-drift och poolkockarna

Kontaktinformation
Irmeli Sjölander, Teamledare, 023-86828

Arbetsplats
Matsarvsvägen 3

791 77 Falun

Kontaktpersoner på detta företaget

Jen Scheffel
0733 43 40 38
Chefsjuksköterska Ulrika Ehrström
070-167 14 52
Liv Hedström

Ulrika Holmgren
0856215919
Torbjörn Fröjd, arbetsledare
0708-790108
Lars Lantz, enhetschef
08-53536575
Chefsjuksköterska Nina Markholm Nordgren
073-966 18 97
Vårdförbundet Clary Marqvardt
08-517 720 93
Verksamhetschef Marianne van Rooijen
073-966 08 63
ST-chef Sofie Graner
070-684 92 39

Sammanfattning

  • Arbetsplats: 7-Eleven
  • 20 platser
  • 6 månader eller längre
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 januari 2020
  • Ansök senast: 31 mars 2020

Besöksadress

Sturegatan 56
STOCKHOLM

Postadress

Sturegatan 56
STOCKHOLM, 11456

Liknande jobb


15 maj 2024

Kock på helgläger i skåne

15 maj 2024

15 maj 2024