Trainee inom Quality and Food Safety

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en trainee till vår funktion Quality & Food Safety, Bakery Northern & Central Europe.Traineeperioden består av ett år inom Central Quality & Food Safety i Parma i Italien, därefter är tjänsten placerad i Filipstad.Du kommer att få genomgå ett internt traineeprogram i Parma, för att därefter gå in i rollen som Quality Professional.Traineeprogrammet kommer att ge dig en god kunskap om hur vi arbetar med kvalitetssäkring baserat på grundstenar som GMP, HACCP, IPM samt en överblick över hela kedjan från råvaruinköp till färdig produkt, produktutveckling, produktion och övrig organisation.Som Quality professional kommer du arbeta med att följa upp att Barillas kvalitetssystem och riktlinjer är implementerade i Wasabröds fabriker i Filipstad, Celle och Hamar.För Wasabröds bagerier är du länken till de centrala funktionerna för Quality and Food Safety, och du har ett nära samarbete med lokala kvalitetschefer och fabrikschefer.Du kommer även att arbeta tillsammans med Forskning och Utveckling för att säkerställa kvaliteten hos nya och befintliga produkter. Vi söker dig som har Universitets- eller Högskoleexamen med livsmedelsinriktning - innefattande grundläggande förståelse för bageriprocessen, dess råvaror och ursprung.Har du internationell erfarenhet från utbytesprogram i Italien är det meriterande.Du har goda kunskaper i svenska och engelska och gärna även tyska. Du trivs med att arbeta självständigt och har en stark drivkraft att förbättra och nå bra resultat.Som person är du analytisk och strukturerad och har lätt för att samarbeta i team samtidigt som du är noggrann och ansvarskännande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: WASABRÖD AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 26 juni 2009
  • Ansök senast: 31 juli 2009

Liknande jobb

19 februari 2010

Laboratorieassistent

16 mars 2010

22 juli 2010