OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RestaurangAssistans är Sveriges största och mest välmeriterade bemannings- och rekryteringsföretag inom hotell och restaurang och är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bland våra kunder runtom i Sverige finner man hotell, lunchrestauranger, cateringföretag, skolrestauranger, Guide Michelin-restauranger, nattklubbar, ambassader, bankett- och konferensanläggningar. Pers är Norges största och mest välkända resort. Det ligger i Gol mellan Oslo och Bergen. Pers är främst ett upplevelsehotell med hög kvalitet som vänder sig till både weekendgäster och stora företagsevent, med känsla för att ordna en unik totalupplevelse[för alla gäster. På området som är hela 26000 kvm finns bl.a vatten äventyr, spa , bowling, golf och skidåkning, [flera restauranger, barer och dansgolv med stora[underhållning möjligheter. Vi söker en souschef som är självständig, flexibel och[har bred erfarenhet av a la carte och banketter van att leda en stor arbetsgrupp och se till att gällande hygienkrav efterföljs. Souschefen kommer att vara delaktig i produktion och ha det totala ansvaret över sin vakt/avdelning. Souschefens ansvar ligger främst i att ha ansvar över varmköket men kommer även att[vara verksam[i kallskänken, frukost och grillen. Som souschef ska du se till att varmrätterna varieras och förnyas till lunch, middag och buffeer. Tillsammans med köksmästaren och övrig ledningsgrupp ska du se till att menyer och koncept städigt utvecklas. [ [
Kontaktpersoner på detta företaget
Marcus Sölvin
Douglas Lundgren
Martin Askenbäck
Ulrika Franzen Körlof
Johan Israelsson
Mattias Olsson
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
0812033919
Fredrik Scander
Anna Kareld