Vi söker en Food & Beverage Manager

Arbetsbeskrivning

I vår strävan att hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre organiserar vi om oss och söker nu en chef till en helt ny tjänst på vår Mat- och dryckavdelningen.I linje med vår pågående satsning på gästens matupplevelse så blir din uppgift, tillsammans med dina medarbetare, att driva avdelningen på ett så optimalt sätt som möjligt där viktiga ingredienser är ledarskap, ekonomi, service och framförallt gästens matupplevelse.Arbetsuppgifterna kommer till stor del innebära att; -arbeta med strategisk och långsiktig planering -fortlöpande utveckla verksamheten i syfte att hela tiden ge gästen en bättre matupplevelse -regelbundet följa upp och analysera ekonomin på avdelningen -verka för ett utökat samarbete med lokalproducenter och implementering av deras produkter -vidareutveckla personalen i enlighet med företagets mål Avdelningen är en av företagets största med cirka 95 anställda under säsong, den har många försäljningsställen som t.ex. 4 restauranger, flera cafeer, ett antal ställen där vi exempelvis säljer glass, våfflor, pannkakor och korv.Vår ambition är att all mat ska lagas från grunden och på plats i parken.Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett företag på stark frammarsch, Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och därmed delta i beslut gällande hela företagets utveckling.Kvalifikationer Du har mycket god servicekänsla och dokumenterat gott ekonomiskt och administrativt sinne.Intresse för och erfarenhet av närproducerade och ekologiska råvaror är också meriterande eftersom miljöfrågor ligger oss varmt om hjärtat.Genom din personlighet och tidigare ledarerfarenhet så kan du på ett positivt sätt leda personer med olika bakgrund, erfarenhet och i varierande ålder.Du ska tycka det är roligt att möta gästen och främst då barnen som är våra huvudgäster.Vi ser det som en självklarhet att du har en gedigen mat- och dryckkunskap genom utbildning och praktiskt arbete och även flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Eftersom vår verksamhet varierar i intensitet över året är det viktigt att Du är en person som vid behov kan "kavla upp ärmarna" och delta praktiskt i många andra arbetsuppgifter inom företaget.Vi jobbar gränsöverskridande med att alla hjälper alla och vi finns alltid till för varandra.Tjänsten innebär också att Du då och då kommer att arbeta på både kvällar och helger, speciellt under sommaren då vi har vår mest intensiva period.Viktigt för oss Vi söker dig som är nyfiken och som vill utvecklas och som tycker om att ta dig an nya utmaningar.Det är viktigt att Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men lika viktigt är att du som person passar in i vårat sagogäng. Som person tar Du stort eget ansvar, Du är van att arbeta självständigt men har också mycket lätt för att samarbeta. För att få en mer jämställd könsfördelning i ledningsgruppen så ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.Om du är boende på alltför långt pendlingsavstånd så ser vi som viktigt och naturligt att du innan sommaren har bosatt dig i eller i närheten av Vimmerby. Vi är inne i en mycket spännande utvecklingsfas av företaget.Den 25 mars presenterar vi ett samarbete med en av landets absolut främsta krögare/kock som ska hjälpa oss i vårt arbete med att bli den ledande parken i landet när det kommer till lagad mat.

Kontaktpersoner på detta företaget

PatrikSvedberg, Teaterproducent

MiaThelin, Teaterchef

FredrikJonsson, Personalchef
0492-798 30
PerSigvardsson, Ekonomichef
0492-798 16
Nils MagnusAngantyr, Marknadschef
0492-798 03
OlaGunnarsson, Köksmästare

Ola Gunnarsson, Kökschef
0492-564 655
Ola Gunnarsson, Köksmästare

Ola Gunnarsson, Köksmästare
0492-564 655
Sara  Hedblom, Food & Beverage Manager
0492-564 651

Sammanfattning

Besöksadress

Fabriksgatan Vimmerby
None

Postadress

.
Vimmerby, 59885

Liknande jobb


Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

20 maj 2024

28 maj 2024