Vi söker en positiv och flexibel kökschef

Arbetsbeskrivning

ISS[Nationella FM-kunder [- vi levererar integrerade servicelösningar till kunder mestadels inom privata näringslivet.Vi levererar allt som behövs för att få arbetsplatsen att fungera såsom reception, posthantering, vaktmästeri, konferensservice, personalmatsal, lokalvård, fruktkorgar, kaffemaskiner och mycket mer.Vi sätter samman alla de tjänster kunden vill ha till en leverans med en kontaktperson och vi utvecklar och effektiviserar hela tiden leveransen av tjänsterna.Välkommen att jobba hos oss![ Vi söker en kreativ och strukturerad samt erfaren kökschef som vill utvecklas och söker förändring, till en av våra större företagsrestauranger i Stockholmsområdet.Restaurangen har i genomsnitt cirka 700 lunchgäster per dag samt beställningar till gästmatsalar och ibland även kvällsarrangemang.Här driver vi även ett cafe.Beställningarna ställer verkligen din kreativitet och nytänkande på prov, då den beställande avdelningen ofta är den samma gång efter gång.[ Ansvarsområden: Säkra kökets råvarukostnad i enlighet med förutbestämda måltal, matsedelsplanering, egenkontrollsrutiner, utveckling och variation av utbudet.Ekonomisk redovisning som för och efterkalkyler, leverantörsbeställningar, portionsredovisning samt dagliga bemanningsfrågor för verksamheten.I tjänsten ingår även vissa uppgifter som assisterande restaurangchef.[ Arbetsuppgifter: Verksamheten består av lunchservering, konferensmåltider, festarrangemang.Du arbetar även viss del i den dagliga produktionen samt att du har kund och kvalitetsansvar för verksamheten.Vidare ansvarar du för månadsinventering och dokumentation av samtliga relaterade lager.Ansvar för underställd personal i daglig drift för hela restaurangen samt planering av extra beställningar.Genomföra samt dokumentera arbetsplatsmöten kontinuerligt samt ta emot och skriva offerter till kunden.[ Kvalifikationer: Du är utbildad kock med påbyggnad inom branschrelaterade utbildningar där ekonomi samt ledarskap ingår som del av utbildningen och har goda kunskaper inom data och främst Officepaketet.Du har dokumenterad erfarenhet av liknande befattningar.Du besitter vidare en god kommunikativ förmåga samt mycket god svenska i tal och skrift.Erfarenhet från både "ledarskap i köket" och på "matsalssidan av restaurang" är meriterande.[ Som person har du ett genuint intresse för mat, dryck och människor och trivs i ledarrollen.Är flexibel med arbetsuppgifter och kan likaväl röra i grytorna vid behov som att servera mat i gästmatsalen.Vidare är du välorganiserad, har ett helhetsperspektiv men är även noggrann med detaljer.[ Övrigt: Tjänsten är heltid.Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag.Kvällsjobb och vissa helgjobb förekommer ibland.Tillträde snarast.Vi tillämpar provanställning 6 månader.[ Vi tar endast emot ansökningar via detta rekryteringssystem.Vi tar alltså inte emot några ansökningar[via e-post eller post.Ansökningar som skickas på de sätten kommer att skickas tillbaka obehandlade.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ISS
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 21 december 2010
  • Ansök senast: 10 januari 2011

Besöksadress

Hälsovägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 14186

Liknande jobb


Kökschef till Näsby Slott

22 augusti 2010

Restaurant Manager

22 april 2010

Kjökken Sjef

23 april 2010