OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår restaurang serverar lunch till ca 300 matgäster dagligen, det är en mix av elever, konferensgäster och gäster utifrån. Det förekommer även bokningar på kvällstid och helger vid speciella arrangemang. Frukostservering alla dagar. Malmfältens logi & konferens har ett franchiseavtal med STF- Sverige, vi har 39 hotell-vandrarhems rum som är öppet 365 dagar om året med gäster från hela värden.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i kök. Du ska vara stresstålig, noggrann, engagerad, ansvarsfull & lyhörd. Det är viktigt att du fungerar bra med att arbeta i grupp samt att du lägger stor vikt vid laganda, noggrannhet och service.
Du har förmågan att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med hög ambition och tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras. Du har ett stort intresse av mat och dryck och älskar att leverera. Några år i branschen är meriterande, men viktigaste är att du brinner för yrket och vill lära dig mer!
Våra kriterier för tjänsten
- Utbildning i kockyrket.
- God kunskap om husmanskost från grunden.
- Utbildning och eller kunskap om tillagning av specialkost/matallergier.
- Behärskar svenska språket i tal och skrift
Arbetstid: 100 % må-fre. dagtid, tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader, viss kvälls- och helgarbete kan förekomma. Lön enligt kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Kökschef Martin Pesonen 070-518 25 40
dagtid 13.00–16.00
Varmt välkommen att mejla din ansökan till Servicechef Maria Hedhult
maria.hedhult@kiruna.fhsk.se