OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ansvar: Souschef rapporterar till kökschefens ersättare.Arbetsuppgifter: -Laga mat till såväl våra buffeer, a la carte restaurang, festvåning och personalmatsal.-Tillsammans med kökschefen: *vara delaktig i meny- och konceptutveckling på Vildmarkshotellet.*vara delaktig i planering och arbetsledning i det dagliga arbetat i köket.*vara delaktig i introduktion av nya medarbetare och elever.*vara delaktig i beställning av råvaror och förbrukningsmaterial.*vara delaktig vid inventering av varulager och förråd.*vara delaktig i framtagande av rutiner.Kompetenskrav: *Relevant Restaurangutbildning.*Minst 6 års yrkeserfarenhet från kök.*Erfarenhet från arbetsledande funktion i kök.*Viss IT kompetens.*Personliga egenskaper: *Vilja och förmåga att arbeta i grupp och vara en i arbetslaget.*Öppen som person med en ödmjuk inställning till ledarskapet.*Kreatör med sinne för ordning och reda.*Förmåga att arbeta även när det "hettar till".