OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Picnic@Radisson Blu Hotell Uppsala skapar en unik mötesplats och restaurang för naturligt umgänge längs med den fantastiska glasfasaden. Här kan både Uppsalabor och hotellgäster uppleva kulinariska utflykter i vildvuxen elegans som suddar ut gränsen mellan ute och inne! Slå er gärna ner i baren för en god kopp kaffe eller en läskande cocktail. Njut av den internationella och inbjudande miljön.
Är du som person öppen, positiv och nyfiken. En modig människa som vågar ge av dig själv och ta initiativ i vardagen, som ibland bryter mot gängse mönster vilket leder till positiva upplevelser för både medarbetare och gäster, då kommer du att passa hos oss, för vi söker efter stans bästa bartender & serveringspersonal till Picnic@Radisson Blu!
Du skall ha passion för mat & dryck, älska att bjuda på dig själv & att ta hand om våra gäster och självklart föredra att arbeta kvällar och helger! Vi erbjuder en häftig & trygg arbetsplats där du ges stor möjlighet till personlig utveckling.
Du har minst 5 års praktisk erfarenhet från arbete i restaurang/bar och har god kunskap om vin och serveringsvana är ett krav.
Vi söker extrapersonal för enstaka dagar främst till sommarsäsongen, maj t.o.m. slutet av augusti.
Det finns stor möjlighet till fortsatt extraarbete även efter sommaren.
Skicka din ansökan till oss redan nu!
Intervjuer sker löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teamleader Jennie Odelfalk
F&B Robert Mentzer
Teamleader Simon Andersson
0704167688
Temaleader Ingela Ryding
0184747936
Team Leader Simon Andersson
Team Leader Ingela Ryding
018 - 474 79 00
Food & Beverage Manager Robert Mentzer
018 474 7931
0702178811