Vikariat Kock Restaurang Disel

Arbetsbeskrivning

Disel är en personalrestaurang som även är öppen för externa gäster.Idag har vi ca 150 ätande och 150 portioner på utskick.Vi serverar Dagens rätt, affärslunch, frukost, konferenser och catering.Vi söker en duktig och erfaren kock.Idag jobbar tre personer på Disel.Du kommer att ansvara för det varma köket och hjälpa till med kallköket.Du skall planera för menyer, ansvara för inköp, kalkylering, Haccp och utveckling.Du skall även kunna hjälpa till i kassan. Du är en duktig kock, med minst tre års erfarenhet.Du har restaurangutbildning, god datavana, goda kunskaper i svenska och behärskar engelska.Du har är öppen för och har lätt att lära dig nya dataprogram och kassahantering.Du har god samarbetsförmåga och har en hög kvalitet på matlagningen.Du känner dig bekväm i mötet med gäster, har god social förmåga samt klarar av att arbeta i ett ibland högt tempo och kan hålla igång många saker samtidigt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB SydVäst
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 12 juli 2010
  • Ansök senast: 20 augusti 2010

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010