OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Den första januari 2011 går stadsdelsnämnderna Kärra-Rödbo, Tuve-Säve och Backa samman till stadsdelsnämnden Norra Hisingen. Området har cirka 46 000 invånare och sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse och natur. Förvaltningen ansvarar för bland annat förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Den främsta uppgiften för de drygt 3 500 anställda är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna. ARBETSUPPGIFTER Den nya sammanhållna måltidsverksamheten på Norra Hisingen omfattar cirka 50 kök och 130 medarbetare. Måltidsverksamheten producerar och levererar god och vällagad mat till förskolor, skolor, äldreboenden, funktionshinder och daglig verksamhet, hemtjänst och lunchrestauranger. Måltiderna ska vara tillagade av en hög andel ekologiska och miljösmarta livsmedel. Som enhetschef ansvarar du tillsammans med områdeschef och dina kollegor för fortsatt utveckling av måltidsverksamheten i den nya stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och har resultatenhetsansvar, vilket innebär att du har budget- och medarbetaransvar för ett antal kök. Behovet av måltidsservice i stadsdelen är under förändring vilket ställer höga krav på ett kommunikativt och flexibelt ledarskap. Du ansvarar för att god måltidskultur och service upprätthålls, samt att våra gäster sätts i centrum. Dessutom ingår ansvar för egenkontroll och arbetsmiljö samt samverkan. KVALIFIKATIONER Du ska ha kostekonomutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Chefserfarenhet är ett krav. Tidigare erfarenhet från restaurang- eller storköksarbete är meriterande. Du ska ha goda kunskaper för områdets aktuella lagstiftning. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och kan skapa engagemang och god stämning i arbetslaget. Du är en engagerad och resultatinriktad inspiratör med en känsla för service och ett brinnande intresse för mat. Som person är du initiativrik, flexibel och har en utvecklad social kompetens, förmåga att möta kunder och medarbetare på ett positivt sätt. Du kan både arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.