OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ARBETSUPPGIFTER Att ansvara för matlagning, inköp i viss mån samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i storhushåll/kök i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål. Tjänsten innefattar tillagning av 92 frukostmål, ca 140 luncher och 92 kvällsmål. Arbetstiderna är dagligen mellan 07.00-16.00 samt två helger av fem. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad kock och har erfarenhet från restaurang/storhushåll. Du får gärna ha erfarenhet av specialkost. Vi värdesätter att Du är en serviceinriktad, glad och engagerad person som gillar att ta egna initiativ och arbeta både individuellt och i team. Du tycker om ett högt tempo, att vistas i en miljö där det krävs att man är flexibel och tycker om att ge det lilla extra vad det gäller service. Arbetet kräver även god förmåga att samverka med vårdpersonal och boende på Solhöjden. Köket har för ambition att laga så god och näringsriktig mat för äldre som är möjlig. Vi söker Dig som tycker om att laga god traditionell husmanskost. Då vi strävar en jämnare könsfördelning inom Serviceenheten ser vi gärna manliga sökande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.