OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ulriksdals Wärdshus, med utsikt över Edsviken och Ulriksdals Slottspark, byggdes 1868. Vi har öppet året om till lunch och middag. A la carte matsalen rymmer 80 gäster, Drottning Silvias Paviljong 60. En trappa upp i vår festvåning ordnar vi luncher, middagar och många bröllop för maximalt 120 gäster. Som restaurangchef är du med i driften med ansvar för personalplanering, bemanning och gäst/kundkontakter samt planering och genomförandet av festvåningsarrangemang. Arbetsuppgifter: -Marknadsföra festvåningsarrangemang och aktiviteter på Wärdshuset mot befintlig kundstock. -Gäst/kundkontakt i samband med festvåningsarrangemang på Wärdshuset -Personalplanera och bemanna matsal och festvåning Arbetslivserfarenhet: Dokumenterad vana från ledande positioner inom restaurangbranschen är ett krav. Har du tidigare jobbat med sälj och marknadsföring så är det naturligtvis ett plus.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gunnar Ström
0707491041
Gunnar Ström
08-85 08 15
070-7491041
Gunnar Ström
070-7491041
Gunnar Ström
08-85 08 15
Gunnar Ström
0707491041
Gunnar Ström
08-85 08 15
070-7491041