Vikarierande restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Ulriksdals Wärdshus, med utsikt över Edsviken och Ulriksdals Slottspark, byggdes 1868. Vi har öppet året om till lunch och middag. A la carte matsalen rymmer 80 gäster, Drottning Silvias Paviljong 60. En trappa upp i vår festvåning ordnar vi luncher, middagar och många bröllop för maximalt 120 gäster. Som restaurangchef är du med i driften med ansvar för personalplanering, bemanning och gäst/kundkontakter samt planering och genomförandet av festvåningsarrangemang. Arbetsuppgifter: -Marknadsföra festvåningsarrangemang och aktiviteter på Wärdshuset mot befintlig kundstock. -Gäst/kundkontakt i samband med festvåningsarrangemang på Wärdshuset -Personalplanera och bemanna matsal och festvåning Arbetslivserfarenhet: Dokumenterad vana från ledande positioner inom restaurangbranschen är ett krav. Har du tidigare jobbat med sälj och marknadsföring så är det naturligtvis ett plus.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gunnar Ström
0707491041
Gunnar Ström
08-85 08 15 070-7491041
Gunnar Ström
070-7491041
Gunnar Ström
08-85 08 15
Gunnar Ström
0707491041
Gunnar Ström
08-85 08 15 070-7491041

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Ulriksdals Wärdshus
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 30 juni 2009
  • Ansök senast: 16 juli 2009

Besöksadress

Ulriksdals Slottspark
None

Postadress

None
SOLNA, 17079

Liknande jobb


15 februari 2010

Hovmästare Festvåningsarrangemang

22 augusti 2010

Matsalsansvarig

21 augusti 2010

Hovmästare

22 april 2010