Waiter Kitchen & Table

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel Wisby är ett modernt förstaklasshotell, centralt beläget i Visby innerstad. Hotellet är inrymt i fastigheter från 1200 talet och framåt. Den medeltida atmosfären är ständigt närvarande, här finns tex både kryssvalv och pelare. Välkommen att nyttja våra rum, konferenssalar, restauranger,rekreationsavdelning och vigselkapell.

Servitör/Servitris Kitchen & Table

 

Det är roligt att jobba. Vi älskar det vi gör och människorna vi gör det med. Vi söker dig med närvaro, kreativitet och framför allt passionen. Passionen för människor och att skapa trivsel omkring dem.

Vill du vara med att stärka vår position som Visbys mest självklara mötesplats för business and pleasure? Vill du alltid leverera upplevelser och service över förväntan? Vill du vara med att kvalitetssäkra, utveckla och skapa goda förutsättningar för vår verksamhet? Vi söker nu dig som har en genuin passion för service, är kreativ och fylld med glädje och energi!

Kitchen & Table av Marcus Samuelsson är ett restaurangkoncept som finns i de flesta Clarion-hotell i Skandinavien. Marcus är den svenska superkocken som bor och driver en restaurangen The Red Rooster i New York. Kitchen & Table är en a la carte-restaurang med fokus på ”fun dining” – inte ”fine dining». Smakerna är inspirerade av det mångkulturella New York blandat med de finaste lokala råvarorna från Gotland. God service och användning av sociala medier är en viktig del av konceptet för Kitchen & Table. 

Vi söker nu serviceproffs med lekfullheten i behåll, som vill arbeta med oss i sommar! 

Vi tror att du:

* Är strukturerad
* Är utåtriktad, sprudlande och påhittig
* Bär en stark känsla för service och som tycker samtal med gäster
* Har erfarenhet från A la Carte servering sedan tidigare.
* Har ett starkt intresse av olika sociala medier som Facebook, Instagram , Twitter och webb.
* Älskar mat och dryck och har förmågan att rekommendera dryck som passar till maten

I tjänsten ingår att:

* Tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för restaurangens gäster.
* Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt serverade och även bemötta enligt Attitude at Clarion.
* Utföra traditionellt serveringsarbete, servering av mat och drycker till våra gäster.
* Vara uppdaterad om aktuell meny samt drycker.
* Genomföra de arbetsuppgifter som fördelas av ansvarig hovmästare.
* Arbeta för att matsalen och restaurangområdet hålls rent och snyggt
* Arbeta för att matsalen är korrekt uppdukad och kvalitetssäkra att den är korrekt städad både innan och efter avslutad drift.
* Vara ansvarig för att alltid god hygien upprätthålls.
* Kassahantering 
* Följa företagets policys.
* Behandla våra gäster och kollegor med värme och respekt.
* Ansvara för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra på och mellan avdelningar.

Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi måste lägga vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor för att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas i att alltid överträffa gästens förväntan.

Mer om Kitchen & Table kan du läsa om på www.kitchenandtable.se/wisby

Möt Marcus här: http://www.youtube.com/watch?v=IlvMKEwuvZY

Kontaktpersoner på detta företaget

Frida Domnauer
+46 0498257500
Christer Grandin
+46 0498257500
Pernilla Kasselbäck
+46 0498257500
Ann Blomberg
0408-257607
Sanna Kleven
+46 0498257500
Sophia Lindell
+46 0498257563
Fia Wiklund
+46 0498-257560

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Clarion Hotel Wisby Visby
  • 2 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • enligt ök
  • Kvällstid 1 juni - 1 september
  • Publicerat: 8 maj 2015

Besöksadress

Strandgatan 6
None

Postadress

Box 1319
Visby, 62124

Liknande jobb


Servering / Bar

Servering / Bar

17 april 2024

17 april 2024

Servitör/Servitris

16 april 2024