1:a kock

1:a kock

Arbetsbeskrivning

Till vår verksamhet i Solna söker vi nu 1:a kock.

Vi söker dig som lagar mat med hjärtat, är bra på detaljer, är miljömedveten och har lätt att dela med dig av din passion och arbetsglädje till kollegor och elever.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde: 

• Leder och fördelar arbetet i köket

• Ansvarar för inköp

• God förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter

• Utveckla och kvalitetssäkra den dagliga verksamheten

• Ansvara för Egenkontrollen och Städrutinerna i köket

• Följer företagets policys och rutiner

Kvalifikationer:

• Du har relevant utbildning och kunskap inom specialkostområdet

• Du har flera års erfarenhet från storkök och skolmåltider

• Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med personalen. Motivera och inspirera din grupp i det dagliga arbetet

• Goda kunskaper inom livsmedelshygien

• Du har god datorvana.

• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Arbetstid:

Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Tjänsten är måndag till fredag, dagtid.

Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande fram till och med 2020-03-15 Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

 

Vid frågor kontakta:

Theodora Savvaki 08 5788 3055 eller maila theodora.savvaki@sodexo.com
 

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 februari 2020
  • Ansök senast: 17 mars 2020

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock kökschef

Kock kökschef

2 april 2024

kock, köksmästare

29 mars 2024

Chefskock

29 mars 2024

18 mars 2024