Anrika Krusenberg Herrgård söker nu Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård är beläget strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling.

Om rollen
I din roll som Restaurangchef har du ett övergripande ansvar för hela restaurangdriften och dess utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Att jobba operativt och administrativt för att leda och planera arbetet i hotellets restaurang och bar.
-Leda, coacha och utveckla dina medarbetare till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!
- Arbeta proaktivt med försäljning och prognos för att optimera lönsamhet samt medarbetar- och gästnöjdhet.
- Ansvar för inköp av dryck samt inventering och kassahantering.
- Arbeta med ständig utveckling av restaurangupplevelsen, mat- och dryckeskonceptet samt kontinuerligt jobba med serviceupplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.

Vi i teamet på Krusenberg Herrgård värdesätter ett nära samarbete mellan avdelningarna samt med Sabis servicekontor. Du rapporterar till vår Hotelldirektör och ledningsgruppen för Krusenberg Herrgård.

Din profil
Krav för tjänsten

• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare restaurangchefstjänst där frukost, lunch, a la carte och bar varit delar av verksamheten
• Du har tidigare erfarenhet av personalplanering och budgetansvar.
• Du har god ledarskapserfarenhet och ett genuint intresse för människor och service.
• Du har ett stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck.
• Du har körkort och tillgång till bil.

Meriterande

• Sommelierutbildning
• Kunskap om kök/matlagning
• Jobbat med något av våra system så som Spectra, Quinyx, WaiterAid
• Jobbat med en destination

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder

En nyckelposition i på anrika Krusenberg Herrgård. Ett roligt jobb på Sabis som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Carina Rignell, carina carina.ringnell@krusenbergherrgard.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna www.krusenbergherrgard.se

Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 april 2022
  • Ansök senast: 7 maj 2022

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Meatonastick M.O.A.S söker platschef!

15 maj 2024

Vi söker restaurangchef

14 maj 2024

13 maj 2024