Är du vår nya avdelningschef till Kost och restauranger Växjö?

Är du vår nya avdelningschef till Kost och restauranger Växjö?

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter en avdelningschef till vårt produktionskök på lasarettet i Växjö.
Vill du vara en del av en arbetsgrupp där arbetet präglas av hållbar och hög kvalitet med kunden i centrum? Då ska du söka dig till oss!

Kost och restauranger är organiserade inom regionservice i Region Kronoberg.
Verksamheten ansvarar för måltider inom Region Kronoberg och driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, personalrestauranger och kaffeservice.
Verksamheten består totalt av ca 100 medarbetare och svarar för ca 700 000 måltider per år.
Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Måltidsverksamheten inom Region Kronoberg är KRAV-certifierade.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".



ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som avdelningschef i produktionsköket är att leda och utveckla avdelningen och dina medarbetare mot uppsatta mål. Du ansvarar för ekonomi, arbetsmiljö och personal för din avdelning.
Du kommer att leda och fördela arbetet för dina medarbetare samt ha ett tätt samarbete med den som är ansvarig för matsedlar och dess utformning.
Verksamheten står idag inför ett förändringsarbete där ett nytt kostdata program ska startas upp. De personcentrerade måltiderna ska också utvecklas inom Region Kronoberg. Detta arbete är en pågående process som du kommer vara med och utveckla. Du kommer ingå i kost och restaurangers ledningsgrupp tillsammans med övriga avdelningschefer och verksamhetsutvecklare.

Du främjar en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan. Du strävar efter ett kommunikativt ledarskap och är tillgänglig för dina medarbetare. Kan och/eller har intresse för arbete med gruppers utveckling.

Vi erbjuder dig:
• En stor möjlighet att påverka, utveckla och bygga upp verksamheten
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg


KVALIFIKATIONER
Som avdelningschef söker vi dig som:

- Drivande i förändrings och utvecklingsarbete.
- Tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i kommunikationen med andra
- Har en hög målsättning och skapar motivation hos dina medarbetare
- Ser vikten av att samarbeta och att skapa goda relationer
- Är medveten om dina styrkor och svagheter
- Uppmärksammar och tar tag i olösta problem
- Genererar innovativa idéer och lösningar
- Trivs i en miljö med högt tempo

Du som söker har en relevant högskoleutbildning t.ex kostekonom och/eller erfarenhet inom restaurangbranschen som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Chefserfarenhet krävs för tjänsten.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstester som underlag till urvalet och som tillsammans med CV (erfarenhet, utbildning) avgör vilka som går vidare i processen.

ÖVRIGT
Soodabeh Moalyi Pargoo Facklig representant Kommunal
Telefon: 0470-58 77 79

Kari Vahtera Facklig representant Vision
Telefon: 0470- 58 77 50

Stefan Feher Facklig representant Kommunal
Telefon: 0470-58 77 52

Annika Andersson Facklig representant Ledarna
Telefon: 0372-58 55 57

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Avdelningschef Tony Söderena
0470-58 93 04
Verksamhetschef Johan Olehn
0470-58 93 21
Avdelningschef Göran Brentel
0470-58 77 72
Avdelningschef Mikael Ahlgrimm
0470-58 31 08
HR-specialist Elin Nellmo
0470-58 85 24
Avdelningschef Gunilla Löf
0470-58 86 25, 0709-673106
Avdelningschef Daniel Arsunan
0470-58 70 80, 0767-207 980
avdelningschef Linda Svensson
0470-58 71 85
Avd.chef Patienttransporter och förrådsservice Lina Tibbelin
0470-58 20 50
Verksamhetschef Doris Johansson
0470-587738

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Kronoberg, Regionservice
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 februari 2020
  • Ansök senast: 2 mars 2020

Besöksadress

Nygatan 20 VÄXJÖ
None

Postadress

Nygatan 20
VÄXJÖ, 35188

Liknande jobb


Kökschef Brasserie Udden

28 februari 2024

South indian cook

15 maj 2024

Nya Carnegiebryggeriet letar efter sin nya Kökschef!

14 maj 2024

Restaurang Bolaget söker Kökschef

Restaurang Bolaget söker Kökschef

14 maj 2024