OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bomans i Trosa är ett litet boutiquehotel med 44 rum, 8 mötesrum, matsal, festvåning och på somrarna öppnar vi portarna till Bomans Hamnkrog nere i hamnen.Verksamheten baserar sig främst på konferenser och weekendgäster men vi har även mycket a la cartegäster och festvåningsverksamhet.Bomans har öppet året om.Du tar dig enkelt till oss, då det endast är 45 minuters bilfärd från Stockholm.Trosa ligger 3,5 mil från Södertälje, 4,5 mil från Nyköping och 7 mil från Stockholms City.Nu startar snart vår- och sommarsäsongen och då behöver vi förstärkning i köket.Jag letar efter en kille eller tjej som har relevant utbildning inom restaurang och har arbetat några år inom kockyrket.Jag förutsätter att mat är ditt stora intresse, att du har ambitioner och att du vill arbeta med en hög matkvalitet, bra råvaror och att du brinner för att utveckla dig själv och ditt matlagande.Då är du rätt person.?Vi arbetar med både konferensgäster, weekendgäster och personer som har fest och kalas på Bomans, dessutom kommer många människor till Bomans bara för att äta vår goda mat.På sommaren öppnar vi upp vår sommarkrog som ligger ute i vår trädgård, där har vi ett lite enklare sommarkoncept.Vi lagar all mat från grunden och målsättningen är att ca 40% av råvarorna ska komma från närliggande bondgårdar och växthus.För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas och lära sig mer, möjlighet till förlängning efter säsongens slut.I denna rekrytering samarbetar vi med SERVICE MINDED Ewa Toll
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Peter Sandqvist
015652500