Boulebar Göteborg söker souschef och kockar

Boulebar Göteborg söker souschef och kockar

Arbetsbeskrivning

Souschef!
Vi söker nu fler medarbetare till vårt team.
Vi söker både sous-chef och kock.
Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luften samtidigt, kunna planera en arbetsdag och ha en positiv attityd och kunna leda ett team på ett positivt och inspirerande sätt. Självklart älskar du att laga mat och du gör det även ganska bra.
Arbetstider framförallt kvällar på vardagar och helger men även prepp dagtid, brunch och lunch vissa dagar finnes.
Heltid och månadslön. Lön efter överenskommelse. Start efter överenskommelse
KOCK!
Som kock förväntas du ha något års erfarenhet inom yrket. Viktigast är att du kan laga mat, är stresstålig och gillar att jobba i team. Grunden på Boulebar ligger i det franska köket men huvudsaken är att du kan laga mat på restaurang.
Arbetet förläggs för det mesta till kvällar både vardagar och helger men vi har också öppet brunch på helger.
Heltid eller deltid. Lön enligt överenskommelse. Start i mars eller överenskommelse

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Boulebar Rosenlund Göteborg
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 januari 2022
  • Ansök senast: 13 februari 2022

Postadress

Rosenlundsgatan 8
Göteborg, 41120

Liknande jobb


Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

6 maj 2024

Souschef till norrländska Stigen

6 maj 2024

Souschef till Proviant Humlegården

Souschef till Proviant Humlegården

6 maj 2024

Sous chef

6 maj 2024