OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ulriksdals Wärdshus, med utsikt över Edsviken och Ulriksdals Slottspark, byggdes 1868. Vi har öppet året om till lunch och middag. A la carte matsalen rymmer 80 gäster, Drottning Silvias Paviljong 60. En trappa upp i vår festvåning ordnar vi luncher, middagar och många bröllop för maximalt 120 gäster. Som restaurangchef är du primärt ansvarig för personalplanering & bemanning, gäst/kundkontakter samt övrig planering av det som rör matsalar & festvåning. Sist men inte minst att vi upprätthåller kvalitet i det vi gör. Vi söker en strukturerad person som vågar vara chef och kan ta ansvar för att de egna och medarbetarnas arbetsuppgifter blir utförda på ett bra sätt. Arbetsuppgifter: --Ansvara för att det administrativa och restaurangdriften fungerar och bemannas efter behov. -- Att personalen inom ditt ansvarsområde har den kompetens och förutsättningar iform av instruktioner och information som de behöver för att lösa sina arbetsuppgifter på ett bra sätt. --Gäst/kundkontakt i samband med festvåningsarrangemang på Wärdshuset --Personalplanera och bemanna matsal och festvåning med befintlig och extrapersonl på ett sätt som gör att vi håller oss inom de ekonomiska ramarna utan att tappa kvaliten i det vi gör. Arbetslivserfarenhet: Dokumenterad vana från ledande positioner på större enheter/restauranger inom branschen är ett krav. Har du tidigare jobbat med sälj och marknadsföring så är det naturligtvis ett plus.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gunnar Ström
0707491041
Gunnar Ström
08-85 08 15
070-7491041
Gunnar Ström
070-7491041
Gunnar Ström
08-85 08 15
Gunnar Ström
0707491041
Gunnar Ström
08-85 08 15
070-7491041