OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Elite Stora Hotellet är ett anrikt stadshotell beläget i hjärtat av Örebro. Hotellet kombinerar tradition och kunnande byggt på mer än 145 års erfarenhet. Hotellets restaurangverksamhet består av den förstklassiga restaurangen Slottskällaren, vår brittiska pub The Bishop´s Arms samt en omfattande festvåningsverksamhet vilken innefattar såväl hotellets som Örebro Slotts fest- och matsalar. Hotellet har ett nära samarbete med Conventum Örebro där det också kan förekomma möjlighet till arbete.
Vi söker nu 2 erfarna 1:e kock som vill ta annsvaret över köket och raportera till köksmästaren. Du som söker skall ha erfarenhet av liknande verksamhet där du varvar à la carte med stora middagsbeställningar. Att du har ett utpräglat intresse av matlagning och råvarusammansättning ser vi som en självklarhet. Du måste dessutom vara stresstålig samt ha förmåga att ta egna initiativ. Du skall kunna arbeta såväl självständigt som i team. Du kommer också att vara med i utvecklingen av nya menyer.Det är ett varierande, roligt och tufft jobb med olika utmaningar varje dag, en språngbräda för vidare utmaningar inom företaget.
Arbetstiderna är varierande,lunch, kväll, veckodagar samt helg.
.
.
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksmästare Micael Åman
019-156973
0701-42 38 39
Restaurangchef Hanna Fimmerstad