Food and Beverage Manager

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett ansvarsfullt ledande arbete i en verksamhet som växer och utvecklas, där du får möjlighet till personlig utveckling inom ledarskap? Hos oss får du ett stort ansvar inom en bred servicefunktion omfattande både hotell, service och konferensverksamhet där du kan påverka den framtida utvecklingen. Välkommen med din ansökan!

Sandvik Besöksservice AB erbjuder mat, logi och konferens i en unikt bevarad bruksmiljö med målet att ge Sandviks anställda och deras gäster service i världsklass. Hos oss arbetar idag 35 personer och i vår verksamhet ingår Bruksmässen, Bruksgården, Conference Center, Lägenhetsservice, Hedåsen Herrgård och Guideverksamhet.

Nu söker vi en Food and Beverage Manager med hög servicekänsla till vår verksamhet i Sandviken.

Arbetsuppgifter
Som Food and Beverage Manager ansvarar du för drift-, kontroll- och utveckling av Food and Beverage-avdelningarnas tjänster inom Sandvik Besöksservice AB. Ditt ansvarsområde innefattar:
- ekonomi-, budget- och resultatansvar för avdelningen.
- personalansvar inklusive fackliga avtal.
- ansvar för rutiner inom miljö och hälsa.
- inköp samt lager- och kostnadskontroll.
- kvalitetskontroll av serveringsområden samt serveringstillstånd.
- mål- och resultatuppföljning.

Vidare ansvarar du för att upprätthålla standarder för arbetsbeskrivningar och rutiner samt arbetar aktivt och innovativt för att kontinuerligt utveckla verksamheten. Vid behov bistår du även den operativa personalen med dagligt praktiskt arbete.

Du kommer ingå i ledningsgruppen för Sandvik Besöksservice.

Din profil
Vi söker dig som lägst har en gymnasieutbildning med inriktning ekonomi samt har en vidareutbildning inom Food & Beverage, gärna en livsmedelsutbildning (HACCP-utbildning). Alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper och praktisk erfarenhet på annat sätt. Vi ser att du har erfarenhet av personalledning och budgetarbete liksom kunskap om gällande alkohollagstiftning samt några års erfarenhet av att driva och utveckla liknande verksamheter, gärna i internationell miljö. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är en förutsättning för tjänsten och ytterligare språkkunskaper är ett plus. Har du gått en vinutbildning/sommelierutbildning är det meriterande.

Som person är du en ordningsam och strukturerad lagspelare som tycker om problemlösning och att samarbeta med andra för att komma fram till kreativa lösningar. Rollen som chef ställer höga krav på dina ledaregenskaper; du är lyhörd och kan på ett naturligt sätt skapa ett förtroendefullt samarbete men även inspirera och motivera dina medarbetare till att tillsammans skapa laganda och engagemang för att nå verksamhetens mål. Du har även ett intresse för att utveckla både verksamheten och dina medarbetare samt en god förmåga att implementera, driva och genomföra förändringar.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sophie Resare, rekryterande chef, 026-26 13 04

Fackliga kontaktpersoner
Per Hedman, Unionen, 026-26 50 14
Glenn Holm, Ledarna, 026-26 38 09
Maths Scherman, Akademikerföreningen, 026-26 67 34

Välkommen med din ansökan senast 2014-04-21. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 330301.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare
Irene Sveen

Kontaktpersoner på detta företaget

Rekryterande chef Mikael Schuisky
+46 70 254 19 70
Rekryterande chef Anders Pettersson
026-26 93 06
Rekryterande Chef Anders Öhlund
+4626-261747

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sandvik AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 16 april 2014

Besöksadress

STORGATAN 2
SANDVIKEN

Postadress

None
SANDVIKEN, 81181

Liknande jobb


Vi söker en Food & Beverage Manager

15 februari 2010

Food & Beverage Manager

24 augusti 2010

23 april 2010

15 februari 2010