Food and Beverage Manager

Food and Beverage Manager

Arbetsbeskrivning

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Vi söker en Food and Beverage Manager som kan ta vårt fantastiska hotell och vår unika produkt till nästa nivå. Du har kanske en bakgrund som kock eller mycket god erfarenhet från matlagning och samtidigt ett öga för kundens upplevelse i restaurangen. Du har erfarenhet av ledarskap och drivs av att leda och utveckla andra!

På Clarion Collection Hotel Temperance bjuder vi alla gäster på frukostbuffé, fika och kvällsmat. Vår restaurang erbjuder vällagad mat med bra råvaror och ofta är det vår omtyckta kvällsmåltid som gör att våra gäster väljer att bo hos oss.

Vi har även fantastiska konferenslokaler där vi självklart erbjuder konferensgästen förmiddagsfika, konferenslunch och eftermiddagsfika.

I tjänsten ingår bland annat följande:

- Driva, planera och vägleda arbetet på avdelningen.

- Schemaplanering samt ansvarar för bemanning och optimiering av arbetstimmar.

- Beställningar till avdelningen

- Personalansvar och daglig coaching av medarbetarna på avdelningen

- Inventering vid månadskifte

- Daglig drift i kök och restaurang, vilket innebär att du är med och gör allt från att "preppa", säljer öl, diskar, lagar mat och gör sallader.

- Kvalitet HACCP uppföljning och kontroller

Övrigt

-Anställningen är 100%

- Ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till VD

- Varierande arbetstider, morgon, kväll och helger.

- Tillträde så snart som möjligt

På Clarion Collection Hotel Temperance arbetar vi mycket över avdelningarna och som Food and Bevarage Manager förväntas du ta ett ansvar utöver din avdelning och driva samarbetet mellan avdelningarna. Våra avdelningsledare arbetar mestadels i driften och sitter inte mycket vid skrivbordet.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Så skynda att söka om detta är rätt för dig.

Vid eventuella frågor så kontakta VD Sophie Ahlin. sophie.ahlin@choice.se

-

Clarion Collection® Hotel är en grupp personliga och lättillgängliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Vi är den enda kedjan i Norden med ett unikt matkoncept där vi bjuder alla våra gäster på eftermiddagsfika och kvällsmat. Alla dagar i veckan. Självklart ingår även vår fantastiska frukostbuffé.

Clarion Collection består av unika hotellpärlor i Sverige och Norge. Hos oss bor våra gäster mitt i hjärtat av stan. Vi har en klar målsättning om att Clarion Collection Hotel ska ha den mest engagerade personalen med den genuinaste servicen. Vi söker därför varma och personliga människor, med ett öga för detaljer och en önskan om att ge våra gäster det lilla extra.

Har du glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe är du säkert den vi söker.

Clarion Collection - Yours truly.

Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Sammanfattning

Besöksadress

Engelbrektsgatan 16
None

Postadress

Engelbrektsgatan 16
Malmö, 21133

Liknande jobb


Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

6 maj 2024

Assisterande Restaurangchef

Assisterande Restaurangchef

6 maj 2024

5 maj 2024

3 maj 2024