Food and Beverage manager with cook experience

Food and Beverage manager with cook experience

Arbetsbeskrivning

Källan Hotell och Spa belägen i Åmliden, Norsjö. Ett hotell verksamhet med spa, restaurang, evenemang och aktiviteter.
Källan är i en utvecklingsfas och söker en hovmästare med kock utbildning. Tjänster är på deltid och innebär att du har ansvar över köket, bar och servering. Du kommer att ha både personal, ekonomi och marknadsföring ansvar över restaurang och evenemangsverksamhet.
Den vi söker ska ha erfarenhet av att sätta meny, inköp av material och varor, personal styrning, livsmedelsregler med dokumentering, städning av köket och restaurang, bar meny och drinkar, inventariehantering, service och bemötande, kundnöjdighet samt ekonomi styrning.
Du är flexibel, målinriktad och har hög kvalitativ prestation. Du ställer upp för dina kollegor och är loyal mot arbetsgivare.
Vi söker en teamplayer som har genuin intresse för mat och dryck. Du kan motivera andra och har möjlighet att jobbar varannan helg.


Vi driver rekryteringen i egen regi och undanber kontakt med bemanningsföretag.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Källan Hotell-Spa-Konferens AB Norsjö
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Deltid
  • Rörlig ackords- eller provisionslön
  • Publicerat: 24 september 2020
  • Ansök senast: 8 november 2020

Postadress

Åmliden 70
Norsjö, 93592

Liknande jobb


Erfaren kock med ledaregenskaper

12 april 2010

Chefskock Hotell Hammarstrand

2 augusti 2010

Kock till asiatisk mat

11 november 2021

13 januari 2010