Hotel Rival söker souschef

Hotel Rival söker souschef

Arbetsbeskrivning

Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen!
Hotel Rival har en klassisk bistro med knappt 100 platser där vi erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi. Du ska ha ett brinnande intresse för matlagning och restaurangupplevelsen. Teamwork och arbetsglädje är en förutsättning för att gå framåt inom gastronomi. Du skall ha goda ledaregenskaper och kunna leda på ett tydligt och ödmjukt sätt. Som souschef måste du besitta kunskap om klassisk matlagning men även ha ett nytänk för modern bistro.
Ansvarsområden:
Operativt i produktionen leda köksteamet tillsammans med köksmästare och övriga souschefer.
Ansvara för att råvarubeställningar och inköp görs i enlighet med prognostiserad åtgång.
Aktivt delta i menyplanering, utveckling- och förbättringsarbete.
Genomföra dagliga genomgångar med servis och hovmästare.
Ansvara för att gällande rutiner följs.
Vid köksmästares frånvaro ansvara för den dagliga verksamheten.

Kontaktpersoner på detta företaget

Björn Doherty

Sussi Öström
08-54578907
Food & Beverage Manager Tobias Wikberg

Barchef Tommi Nahkuri

Operativt frukostansvarig Madeleine Mood

Breakfast Supervisor Madeleine Mood

Köksmästare Robin Gesang

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Rival AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 mars 2020
  • Ansök senast: 3 april 2020

Besöksadress

Mariatorget 3
None

Postadress

Box 17525
STOCKHOLM, 11891

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024