Hotel Tylösand söker Souschef & Kock

Arbetsbeskrivning

Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade resort med inriktning på inspiration och välbefinnande. Här kombineras designledande hotellboende med kreativa konferenser, innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, ett pulserande nöjesliv och Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.
 På Hotel Tylösand behöver man inte välja mellan fun och fine dining. Allt som tillagas har inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass. Under sommarsäsongen öppnar vi upp våra fyra, innovativa och högklassiga restauranger som erbjuder allt ifrån magnifik symfoni till het rock’n’roll.


Just nu söker vi både en Souschef och en Kock till vårt härliga köksteam. Vi siktar alltid framåt med både kreativitet, kvalitet och utveckling.

Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade resort med inriktning på inspiration och välbefinnande. Här kombineras designledande hotellboende med kreativa konferenser, innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, ett pulserande nöjesliv och Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.


På Hotel Tylösand behöver man inte välja mellan fun och fine dining. Allt som tillagas har inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta kvalité. Under sommarsäsongen öppnar vi upp våra fyra, innovativa och högklassiga restauranger som erbjuder allt ifrån magnifik symfoni till het rock’n’roll.

ARBETET   

Som person är du noggrann, ambitiös, har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Du har relevant arbetslivserfarenhet och givetvis ett genuint intresse för matlagning. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, där helgarbete förekommer. 

Med våra 4 olika säsongsbetonade restaurangkoncept, finns det mycket goda möjligheter till variation och utveckling inom världens matlagning.

ERFARENHETER


Minst 5 års dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet

Mångkulturell matlagning, gärna internationellt är meriterande

Behärskar svenska eller engelska flytande i både tal och skrift



EGENSKAPER


Kvalitetsmedveten

Kreativ

Noggrann och ansvarstagande

Stresstålig och flexibel

Serviceminded och god samarbetsförmåga



Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsterna är på 100% med tillträde i mitten av augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG


Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen.

Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! 


5 års erfarenhet eller mer

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Tylösand
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 augusti 2023
  • Ansök senast: 14 september 2023

Postadress

Tylöhusvägen 28
HALMSTAD, 30273

Liknande jobb


21 december 2023

Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

Sous Chef, Scandic Rubinen, heltid

6 maj 2024

Souschef till norrländska Stigen

6 maj 2024

Souschef till Proviant Humlegården

Souschef till Proviant Humlegården

6 maj 2024