OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotell Ekenäs Sydkoster söker souschef!Vi på hotell Ekenäs siktar nu framåt inför säsongen 2011, men även lite mer kortsiktigt för de kommande höst och vinter månaderna!I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har ett stor ansvars och kvalitetskänsla, gärna med bred erfarenhet av olika typer av verksamheter alltifrån fine dining till stora banketter och catering.Din roll kommer att innefatta delansvar i köksekekonomi, personalansvar, menyskrivande och löpande daglig verksamhet.Fastigheterna och verksamheten kommer under vintermånaderna 2011 att genomgå stora förändringar och restauareras för att stå klara i toppskick inför högsäsongen 2011 Kosteröarna ligger en halvtimmes båtresa rakt västerut från Strömstad mitt i Sveriges maritima nationalpark Kosterhavet.Det gamla skärgårdspensionatet grundat 1905 är idag en åretrunt anläggning med 78 hotellrum och en omsättningsstark restaurang.Från vår till höst öppnar vi upp vår uteservering som har drygt 350 sittplatser.Utbudet är lättillgängligt med ambitioner och innefattar idag utekök, grill, bar och livescen på ett av Västkustens bästa lägen med fantastisk utsikt över Kosterfjorden.15 mars i år startade vi med ny ledning och målet är att skapa ett av Bohusläns skönaste koncept.De ledord som präglar verksamheten är; Omtanke, vänlighet, stämning med en touch av Rock & Roll.