Hovmästare med ansvar

Hovmästare med ansvar

Arbetsbeskrivning

Vi har två kvällsrestauranger. En för hotellgäster som har halvpension och en a’ la carte restaurang, som är öppen dagligen. Som hovmästare hos oss jobbar du aktivt i driften. Du ansvarar för schemaläggningen, inköp, instruerande av personal och är en motiverande ledare för dina medarbetare. Sommelierutbildning är meriterande.
Vi önskar att du är,
- Strukturerad
- Ansvarstagande
- Ordningsam
- Brinner för service
- Älskar att jobba i team
- Är lyhörd på gästens önskemål och triggas av högt tempo
Samt att du arbetat som restaurangchef eller hovmästare tidigare men även har vana av att arbeta i bar.Vi kan ordna boende. Tjänsten är en heltid året om, men går att anpassa efter önskemål.
Intervjuerna sker löpande. För frågor om tjänsterna eller ansökan, vänligen kontakta Louise Segerman, louise@eriksgarden.se.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Eriksgårdens Fjällhotell FUNÄSDALEN
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 maj 2022
  • Ansök senast: 6 juni 2022

Postadress

vintergatan 3
FUNÄSDALEN, 84672

Liknande jobb


24 april 2024

Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

22 april 2024