ISS söker restaurangchef, personalrestaurang

Arbetsbeskrivning

ISS Mat &[Dryck - Traditionell husmanskost eller nyskapande crossover ISS Mat & Dryck serverar över 35 000 måltider varje dag.Till hungriga dagisbarn.Till energisvallande elever.Till sjukhusens patienter och till omsorgens äldreboende.Och till många olika typer av personalmåltider.Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika.Men alla förenas i kraven på kvalitet.[ Arbetsuppgifter Som Restaurangchef kommer du att ansvara för produktionen och den goda servicen på Cargotecs lunchrestaurang i Lidhult.I din roll ska du arbeta för att hitta nya möjligheter för att utveckla restaurangen, men du ska även aktivt delta i den dagliga produktionen.[ Du har totalt personal-, gäst-, kvalitet- och resultatansvar för din verksamhet vilket innebär att du ska säkerställa att arbetet utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att se till att råvarukostnaderna hålls inom budget.Vidare innebär det ekonomisk redovisning, portionsredovisning, beställningar samt kund och kvalitetsansvar för verksamheten.Att ha personalansvar innebär bland annat att genomföra utvecklingssamtal, ge kontinuerlig feedback till dina medarbetare, ha lönesamtal och schemalägga personalen på bästa sätt.Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kund och personal och i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls.Du rapporterar till regionchefen.[ [ Kvalifikationer Du har erfarenhet i en chefsbefattning inom servicenäringen samt är utbildad och har god erfarenhet av kockyrket.Troligtvis arbetar du idag som Restaurangchef eller källarmästare.Du är affärsmässig och van att arbeta med budget och resultatuppföljning.Ditt engagemang, din ambition och förmåga att leda är av största vikt.[ Du har troligtvis en postgymnasial utbildning med påbyggnad inom branschrelaterade utbildningar och har mycket goda datakunskaper.[ Som person är du välorganiserad och noggrann med detaljer samtidigt som du har ett helhetsperspektiv.Du är målfokuserad och har en kreativ förmåga att finna lösningar för att nå dina mål och övervinna hinder på vägen.Som ansvarig för restaurangen är det viktigt att du har en stark personlig utstrålning och att du har förmåga att skapa förtroende och engagemang hos dina medarbetare även om det många gånger sker i ett högt tempo.[ [ Övrigt Tjänsten är på heltid.6 månaders provanställning tillämpas.Tillträde snarast.Vi vill ha din ansökan senast 2011-01-14 och ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ISS
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 13 december 2010
  • Ansök senast: 30 januari 2011

Besöksadress

Hälsovägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 14186

Liknande jobb


Vi söker en Food & Beverage Manager

15 februari 2010

Food & Beverage Manager

24 augusti 2010

23 april 2010

15 februari 2010