OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ISS Mat &[Dryck - Traditionell husmanskost eller nyskapande crossover ISS Mat & Dryck serverar över 35 000 måltider varje dag.Till hungriga dagisbarn.Till energisvallande elever.Till sjukhusens patienter och till omsorgens äldreboende.Och till många olika typer av personalmåltider.Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika.Men alla förenas i kraven på kvalitet. Arbetsuppgifter Som Restaurangchef kommer du att ansvara för produktionen och den goda servicen på restaurangen.Stor del av ditt arbete kommer att bestå i att skapa nytänk och hitta nya möjligheter för att utveckla restaurangen.Inom verksamheten har vi lunchservering, levereras till konferenser samt festarrangemang, vardagar, kvällar samt vissa helger.Du har totalt personal-, kund-, kvalitet- och resultatansvar för din verksamhet.[ Kvalifikationer Du har erfarenhet i en chefsbefattning inom servicenäringen.Troligtvis arbetar du idag som Restaurangchef eller källarmästare.Du är affärsmässig och van att arbeta med budget och resultatuppföljning.Ditt engagemang, din ambition och förmåga att leda är av största vikt.Det är en fördel om du har kockkompetens.[ Du har troligtvis en postgymnasial utbildning med påbyggnad inom branschrelaterade utbildningar och har mycket goda datakunskaper.[ Som person är du välorganiserad och noggrann med detaljer samtidigt som du har ett helhetsperspektiv.Du är målfokuserad och har en kreativ förmåga att finna lösningar för att nå dina mål och övervinna hinder på vägen.Som ansvarig för restaurangen är det viktigt att du har en stark personlig utstrålning och att du har förmåga att skapa förtroende och engagemang hos dina medarbetare även om det många gånger sker i ett högt tempo.[ [ Övrigt Tjänsten är på heltid.6 månaders provanställning tillämpas.Tillträde snarast.Vi vill ha din ansökan senast 2010-12-21 och ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem.