Kitchen & Table söker - Sous Chef

Kitchen & Table söker - Sous Chef

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel & Congress Malmö Live reser sig 85 meter över marken och är Sydsveriges största hotell. Under samma tak som Malmö Live Konserthus, med 444 hotellrum, ett stort antal digitala som fysiska mötesmöjligheter, Kitchen & Table, Eatery Social Taqueria, The Terrace och mycket mer är vi en mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Vår självklara målsättning är att Clarion Hotel & Congress Malmö Live ska ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Inom Nordic Choice Hotels har vi en kultur byggd på energi, mod och begeistring. Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. Vi söker därför personliga och överraskande kollegor fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga.

Vi kallar det "Clarion Living - Not just Staying".

På Clarion Malmö Live arbetar vi prestigelöst i en flexibel organisation och hjälper varandra där det behövs - på så sätt ökar vi livskvaliteten för våra gäster och för våra kollegor.

KITCHEN & TABLE MALMÖ

Denna uppskattade mötesplats, där Malmös lokala invånare och globala resenärer förenas genom sin kärlek till mat. På restaurang Kitchen & Table kan gästerna njuta av unika smakkombinationer, samtidigt som de får en fantastisk utsikt över Öresund, Köpenhamn och det livliga stadslivet i Malmö.

Kitchen & Table söker - Sous Chef

Som Sous Chef på Kitchen & Table är du Head Chefs förlängda arm ut i driften och arbetar tillsammans med övriga teamet för att utveckla och för att hålla högsta kvaliteten på maten som levereras. Ditt fokus är att varje gäst ska ha fått den bästa matupplevelsen utifrån Kitchen & Tables koncept när dem lämnar restaurangen. Du tillagar maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta. Daglig mise en place, a la carte, luncher och brunch.

Kvalifikationer och egenskaper:
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av a la carte kök.
Tidigare erfarenhet av liknande roll.
Du brinner för vår bransch och för att skapa matupplevelser åt våra gäster.
Att hålla sig uppdaterad på det kulinariska är en självklarhet för dig.
Du är social och samspråkar gärna med våra gäster i det öppna köket.

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng drivna kollegor där den ena dagen inte är den andra lika, lön enligt kollektivavtal med schysta villkor och naturligtvis får du ta del av våra personalförmåner när du anställs hos oss.

Anställningsgrad: 100% Tillsvidare, vi tillämpar provanställning

Arbetstider: Huvudsakligen kvällar, vardag/helg

Tillträde: Omgående

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Excekutive Chef: joakim.schaffer@choice.se

Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik.
Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.
Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Läs mer om oss på

Linkedin: Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Instagram: @kitchenandtablemalmo

Facebook: Kitchen & Table

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Peter Ek
+46 725868228
Miri Sumiq

Sammanfattning

Besöksadress

Anna Lindsplats
None

Postadress

Anna Lindsplats
Malmö, 21119

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024