Kock

Arbetsbeskrivning

Eriks kök och bar/Eriksgårdens fjällhotell söker en kock inför sommarsäsongen 2014

Eriks kök och bar/Eriksgårdens fjällhotell ligger centralt i Funäsdalens by, i västra Härjedalen.

På somrarna är det fiske,vandring,mountainbike etc, som gäller.


Vi ser gärna att du som söker har minst 3 års erfarenhet samt jobba självständigt, flexibel, van att arbeta i kök med hög arbetsbelastning, noggrann, positiv.
Du skall ha ett genuint intresse för mat. Du arbetar serviceinriktat och snabbt utan att ge avkall på noggrannheten.
Sommarsäsongen sträcker sig från juli-september

Arbetstid är kvällar.

Bifoga gärna foto till ansökan.
Frågor & ansökningar; magnus@eriksgarden.se eller info@eriksgarden.se

Bostad kan ordnas.

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Michael Rehnberg
0702259074
Louise Segerman
0684-21006
VD Magnus Ruhedorfer
068421006
Louise Segerman

VD Magnus Ruhedorfer
0684-21006 0706630129

Sammanfattning

Besöksadress

VINTERGATAN 3
None

Postadress

None
FUNÄSDALEN, 84095

Liknande jobb


Nya Carnegiebryggeriet letar efter sin nya Kökschef!

14 maj 2024

Restaurang Bolaget söker Kökschef

Restaurang Bolaget söker Kökschef

14 maj 2024

Enhetschef Måltid

Enhetschef Måltid

6 maj 2024

Kökschef

Kökschef

1 maj 2024