Kock / souschef

Kock / souschef

Arbetsbeskrivning

Hamnkrogen söker Kock/Sous Chef
Hamnkrogen är en av Falkenbergs ledande lunchrestauranger. Vi har även en populär drive thru, utkörning till företag samt catering. Restaurangen bokas emellanåt kvällstid för möten och events med matservering.
Vi har ett högt arbetstempo att start dagen med och jobbet är emellanåt stressigt och tungt. Vi satsar på bra råvaror och lagar all mat från grunden. Inriktningen är svensk husmanskost & internationella smaker


Vi ser gärna att du som söker har minst tre års erfarenhet av matlagning på restaurang eller i storkök.
Känsla för smaker, respekt för råvaror samt förmåga att jobba självgående är ett krav.
Tjänsten är på 80-100%, fast/tillsvidare, huvudsakligen på dagtid men enstaka kvällar kan förekomma, även på helger. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning och har kollektivavtal.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HAMNKROGEN I FALKENBERG AB FALKENBERG
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 juli 2020
  • Ansök senast: 3 augusti 2020

Besöksadress

HAMNGATAN 39
FALKENBERG

Postadress

HAMNGATAN 39
FALKENBERG, 31132

Liknande jobb

VI SÖKER... EN SERIÖS SOUSCHEF

10 maj 2010

Souschef till Himlen

30 mars 2022

23 mars 2010