Kockar till Måltider och livsmedel på Ängelholms sjukhus

Kockar till Måltider och livsmedel på Ängelholms sjukhus

Arbetsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.

Måltider bedrivs i Regionservice förvaltning i verksamhetsområde Produktion och Logistik och är under stor utveckling där vi arbetar utifrån ett processflöde. Måltiders verksamhetsområde levererar dagligen 6000 måltider till sjukhus i hela Skåne där Hässleholm, Ängelholm, Kristianstad och Ystad har egna produktionskök och Lund, Malmö, Trelleborg, Landskrona och Orup har extern måltidsleverantör.

Region Skåne gör en spännande satsning med ett nytt måltidskoncept med syfte att utveckla måltidsupplevelsen för våra patienter. Maten är en viktig del av den medicinska behandlingen och bidrar till patientens tillfriskande. Vårt nya måltidskoncept går i linje med personcentrerad vård med ökad valfrihet för patienten och med våra miljömål// kring minskat matsvinn och klimatsmarta val.

Ett pilotprojekt pågår Ängelholm med fokus på ny tillagningsmetod, cook chill samt att skapa nya välsmakande näringsberäknade en-portions maträtter som ska anpassas efter sjukdomsbild samt olika patientkategoriers behov. Vi är väldigt stolta över vårt produktionskök i Ängelholm och att vi får vara med på utvecklingsresan att ta fram det nya måltidskonceptet.

Många av oss som jobbar här har varit med i många år, och vi välkomnar nu dig att bli en av oss! Vi ser med glädje fram emot att utvecklas vidare tillsammans med dig!
Ta med dig ditt driv, dina idéer och din passion för matlagning och sök till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss tillagar och förbereder du frukost, lunch och middag till patienterna samt lunch till vår personalrestaurang. Det är totalt cirka 600 portioner per dag och du ingår i ett team av 20 medarbetare. Du har ett varierande arbete och roterar mellan olika arbetsuppgifter i ett produktionskök, vilket innebär att du förutom att tillaga mat även ska kunna arbeta med specialkost, kallskänksarbete och andra i ett kök förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar med råvaror av hög kvalitet och vi förväntar oss att du känner ett ansvar i att tillsammans med dina kollegor bidra till att köket varje dag gör sitt yttersta för att erbjuda goda, näringsriktiga och miljövänliga måltider till våra viktiga matgäster. Vidare har vi en förväntan att du tar en aktiv roll och bidrar till inspiration och utveckling av nya maträtter.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen krävs att du är en smaksäker passionerad matlagare med ett proaktivt och nyfiket arbetssätt. Du har förmåga att se helheten i köket och kan självständigt prioritera och strukturera arbetet. Eftersom tider styr driften är det viktigt att du trivs med ett varierande arbetstempo och att du har förmåga att vara noggrann och måna om hög kvalitet även när tempot är högt.

Lyhördhet och en god samarbetsförmåga är andra egenskaper vi ser som förutsättning för framgång i arbetet. Du delar gärna med dig av din kunskap och dina idéer och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö.

Till de formella kraven välkomnar vi dig som har utbildning som kock/kokerska och med några års erfarenhet av att arbeta inom kök/restaurang. Vidare har du god datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av cook chill, storhushåll, kostdataprogrammet Matilda samt erfarenhet alternativt kunskap inom specialkost.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner på detta företaget

Lars Karlgren - Affärsområdeschef
044-3093768
Lisbeth Lörqvist - Produktionschef
044-3093781
Tony Svensson (Kommunal)
044-309 37 58
Leo Hafstad
046-17 78 91
Sandra Olin
0768-890 795
Christopher Raushill
040-33 77 65
Linda Strömbäck - Fastighetschef
040-33 14 34
Maria Gal - Vision
0702-414 055
Peter Svensson - Rekryterare (Semester v. 30-32)
040-625 74 51
Paula Oldén - Rekryterare
040-625 74 87

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Skåne, Regionservice
  • 3 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 mars 2022
  • Ansök senast: 30 mars 2022

Besöksadress

Västra Storgatan 12 KRISTIANSTAD
None

Postadress

Dockplatsen 26
Malmö, 20525

Liknande jobb


Kock till köket på Tåstorps demenscentrum

14 juni 2024

Köksbiträde till anstalten Hall, semestervikariat

Köksbiträde till anstalten Hall, semestervikariat

14 juni 2024

Förskolan Önskehemsgatan söker en erfaren kock

Förskolan Önskehemsgatan söker en erfaren kock

14 juni 2024

4 juni 2024