Kock/souchef

Arbetsbeskrivning

Du har flerårig erfarenhet av att arbeta i kök med hög nivå och älskar att hantverksmässigt laga mat. De måltider du presenterar är lagade med kärlek och omsorg och du har en stor passion för hantverket. Du gillar att tänka hållbart och hålla hög kvalitet – gärna med svenska råvaror i fokus.
Restaurangen ligger ett kvarter från Stockholms centralstation på Bryggargatan 8.
På Bistro Bestick fokuserar vi på modern svensk/kontinental matlagning.
Du är engagerad, nyfiken och utåtriktad. Vi har höga ambitioner och det vi serverar är säsongsbetonat, kreativt och helst skapat med lokala råvaror. Vi älskar att jobba i ett högt tempo med mycket skratt och ständig utveckling där alla får vara med och bidra.
Vi ser att du har några års yrkeserfarenhet från bättre restaurang i Sverige eller utomlands.
Av dig förväntar vi oss:
- Du har ett par års erfarenhet av att jobba med á la carte
- Du är självgående och tycker om att utveckla och att utvecklas
- Du kan jobba självständigt samt i team.
Bistron har 42 sittplatser inne och ytterligare 38 sittplatser på vår nya uteservering.
Tjänsten gäller kvällstid samt helger.
Varmt välkommen med din ansökan samt CV.

Kontaktpersoner på detta företaget

Servis Ansvaring William Espinosa
0763979053
Köksmästare Björn Fischer

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Björn Fischer Restaurang AB Skärholmen
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 31 mars 2022
  • Ansök senast: 30 april 2022

Besöksadress

Bryggargatan 8
Stockholm

Postadress

Ängsholmsgränd 14
Skärholmen, 12742

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024