Kökschefaspirant till Jensen’s Bøfhus Nordstan

Arbetsbeskrivning

Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att våra gäster får en riktigt bra matupplevelse?

Kökschefaspirant till Jensen’s Bøfhus Nordstan

Som kökschefsaspirant på Jensen’s Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. I rollen som kökschef har du, tillsammans med restaurangchefen, huvudansvaret för restaurangens dagliga drift.

Din profil:

Du har lätt för att skaffa dig överblick samt har en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Du är kvalitetsmedveten och kompromissar aldrig när det gäller rengöring och hygien. Du föregår alltid med gott exempel och låter ditt engagemang smitta av sig på dina kollegor. Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger. Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ledarskap i restaurangbranschen, exempelvis från en fastfood-kedja, vägkrog, storkök eller dylikt.
Tjänsten:

Att arbeta som kökschef på Jensen's Bøfhus innebär att du i ditt dagliga arbete alltid bör utgå från tre viktiga ledord: Kvalitet, renlighet och service.

Vi garanterar våra gäster god service och kvalitet genom att arbeta utifrån ett koncept som varit en del av många danskars vardag under nu snart 25 år. En av grundförutsättningarna för att lyckas i restaurangbranschen är renlighet och god hygien. Vi accepterar endast, och siktar alltid mot, högsta betyg vid miljöförvaltningens inspektioner! Vårt koncept gör det lättare för dig som kökschef att se till att våra standarder inom detta område efterlevs. I rollen som kökschef kommer du vidare att fungera som restaurangchefens högra hand, men får också möjlighet att självständigt ta ansvar för kök och bemanning.

De första veckorna kommer du att arbeta med att lära känna arbetsrutinerna i köket och dessutom tränas inom följande områden:

Schemaläggning och kollektivavtalsregler Egenkontroll, rengöring och hygien Varubeställning/mottagning av varor Inventering Ekonomi/räkenskaper Ledarskap och arbetsmiljö
Vi erbjuder:

Attraktiv lön med resultatbonus. En restaurang med duktiga och motiverade medarbetare. Ett genomarbetat koncept samt möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag. Ett utbildningssystem som kontinuerligt tillhandahåller stöttning i ditt dagliga arbete. Efter att ha genomgått vår internutbildning kommer du med all säkerhet känna dig väl rustad inför nya.
Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, och Norge. I Sverige finns det för närvarande i alt 12 restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.se.

Kontaktpersoner på detta företaget

Maria Berglund

Marcus Adén

Frank Bune

Morgan Spiik

Therese Mårtensson

Johannes Karlström
+46 707108260
Susanna Gadh
+46 33107820
Klaus Nörgaard

Sordash Ismail

Sebastian Ljung

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jensen's Bøfhus
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • efter avtal
  • Heltid Dag, kväll & helger
  • Publicerat: 3 juli 2016

Besöksadress

Stortorget 8
None

Postadress

Læssøgade 215
Odense, 5230

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024