OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Verksamhetsbeskrivning
Kort beskrivning av företaget:
Chalmers Konferens & Restauranger är två fristående aktiebolag med uppdrag att utveckla och skapa förutsättningar för möten på Chalmers två Campus, Johanneberg och Lindholmen. Vi ingår i koncernen Chalmers Studentkårs Företagsgrupp. Verksamheten omfattar idag ett flertal restaurang och caféenheter samt konferensverksamhet i prisbelönta lokaler och arrangemang för upp till 600 deltagare i vår största sal. Den senaste utmaningen är att vi från januari 2010 etablera ett helt nytt konferenscenter på Lindholmen Science Park vilket gör att vi behöver förstärka organisationen med flera professionella och engagerade medarbetare.
Arbetsuppgifter
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vår konferens- och restaurangverksamhet är i ständig utveckling och vi söker nu en köksmästare till vår nya anläggning på Lindholmen.
Du får en ledande roll som operativt ansvarig för produktionsdelen på Lindholmen med målsättningen att etablera och utveckla köket på vår enhet bestående av service kring måltider, arrangemang och konferenser.
Kärnverksamheten kommer att bestå av fyra enheter/delar alla etablerade i Lindholmen Science Park, vilket har målsättningen att vara marknadsledande beträffande konferenser med därtill hörande måltidsprofil. Vi förutsätter att du har mångårig vana att leda och fördela arbetsuppgifter i en stressig miljö där en mängd faktorer påverkar resultatet. Human Resource är ett kompetens område som du behärskar väl, vilket utgör grunden för ett framgångsrikt servicekoncept oberoende av beställd standard, gäster och kundkrav.
Utbildning/Erfarenhet
Beskrivning av kvalifikationer:
Befattningen kräver ett starkt ledarskap och resultatfokus där kommersiella krav har primärt fokus parallellt med god förmåga att lyssna och anpassa service, utbud och till aktuella marknadskrav. Du bör själv ha en bred erfarenhet inom yrket samt av att leda och fördela arbetat genom att stimulera dina medarbetare.
Därutöver krävs att du har en formell branschutbildning som grund för en roll som produktionsansvarig dessutom ha en god ekonomiskt förmågan att skapa mat upplevelser och välbefinnande för alla gäster.
Till vårt förfogande står en välutbildade och synnerligen kompetent parallellorganisation i form av vårt systerbolag med koncerngemensamt administrations- och marknadsansvar. Du kommer att vara underställd driftsansvarig/VD samt ingå i ledningsgruppen för bolaget.