OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köksmästare sökes
Som Köksmästare har du huvudansvaret för köksdriften. Du står som ansvarig utgivare för all mat som serveras på restaurangen. Driften ska under din ledning kännetecknas av hög kvalitet, lönsamhet med ständig fokus på fantastiska måltidsupplevelser. Matlagningen består av båda a la carte och husmanskost.
Du har budgetansvar, arbetar med menyutveckling, råvarukalkylering och egenkontroll.
I rollen som Köksmästare anpassar du arbetstiderna efter verksamheten. Kvällar, helger och annan obekväm arbetstid ingår i tjänsten.
Vi söker dig som har minst 5 års yrkesvana. Du besitter en hög kvalitet- och servicekänsla. Du ska ha ledarerfarenhet samt en naturlig förmåga att engagera och entusiasmera din personal. Du ska vara öppen och lätt att samarbeta med.
Rätt person får vara med att bygga upp en helt ny restaurang inom koncernen hösten 2010