Köksmästare / kökschef på stor lunchrestaurang

Arbetsbeskrivning

Fazer Amica är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden och Baltikum, med uppgift att erbjuda god mat och kundanpassade servicelösningar.I Sverige driver Fazer Amica AB bland annat företagsrestauranger, konferensanläggningar, cafeer och bistron samt måltidstjänster inom utbildning, vård & omsorg.Fazer Amica AB driver drygt 300 enheter och omsätter ca 1,5 mrd kronor.I Fazer-koncernen ingår även Fazer Bageri och Fazer Ryssland. Restaurang Sjökringlan, belägen vid Scanias huvudkontor i Södertälje, serverar dagligen runt 100 frukost, 750 lunch och drygt 100 middagsgäster.Lunchutbudet består av två dagens lunch, dagens pasta, vegetariskt, soppa, tacobuffe, pizza samt A la carte och affärsluncher.Vi har även leveranser av konferensfika till närbelägna byggnader samt en gästmatsal och viss catering verksamhet. Tycker du om utmaningar och delar våra värderingar kunden i fokus, samarbete och utmärkt kvalitet är detta ett arbete som kommer att tilltala dig.Vi söker någon som brinner för matlagning, en inspirerande köksmästare med flerårig erfarenhet av ledarskap.En ledare med fallenhet att utveckla både dina medarbetare och din organisation.Tydlighet och ärlighet i ledarskapet samt förmågan att motivera personalen är viktiga egenskaper.Du är lyhörd och ödmjuk för kundens, gästens och medarbetarnas önskemål och van att hantera situationer där dessa önskemål inte alltid sammanfaller.Du är drivande men har samtidigt god samarbetsförmåga.Som köksmästare inom Fazer Amica AB har du ett självständigt ansvar för din verksamhet med det stora företagets fördelar som stöd. Arbetet innebär: - Daglig kontakt med gästerna för att säkerställa att restaurangen lever upp till ställda förväntningar - Ansvara för en hög och jämn kvalitet på maten - Leda och utveckla dina medarbetare - Menyplanering - Inköps- och inventeringsvar - Ansvara för att egenkontrollprogrammet, enligt HACCP, efterföljs - Tillsammans med restaurangchefen utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska- och ekonomiska planer Vi vill att du har: - Goda ledaregenskaper - Stor social kompetens - Gästfokus och en hög servicekänsla - Ett genuint matintresse och engagemang - Grundläggande ekonomiutbildning - Erfarenhet av för- och efterkalkylering - God planeringsförmåga - Datorvana (Officeprogrammen) Heltid schemalagd arbetstid måndag - fredag 07.00 - 16.00, helg- och kvällsarbete kan förekomma.Månadslön enligt överenskommelse, avtal finns.Tillträde snarast.Välkommen med din ansökan senast 2008-11-07 Intervjuer kommer att ske löpande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Amica AB/Scania
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 8 oktober 2008
  • Ansök senast: 7 november 2008

Liknande jobb


Souschef

Souschef

13 maj 2024

Souschef till Sundbyholms Slott

Souschef till Sundbyholms Slott

11 maj 2024

Souschef

11 maj 2024