Köksmästare/driftansvarig till The Fishery Västerås

Köksmästare/driftansvarig till The Fishery Västerås

Arbetsbeskrivning

Köksmästare med driftsansvar The Fishery Färjkajen i Västerås


Ett Fiskeri, Fishery, är någon som odlar och skapar produkter från havet och andra vatten.
Ett Fiskeri har hand om all typ av fisk, skaldjur och ätbara vattenväxter.
Vårt mål är att servera de bästa rätterna på vårt sätt från olika vatten och regioner runt om i världen.
– Malin Söderström & Carl Ullsten grundare av the fishery. 
 
I sommar öppnar The Fishery i nybyggd restauranglokal med bästa läget i Västerås på Färjkajen och vi söker nu en köksmästare med driftsansvar för restaurangen. 

Du har lätt att arbeta i team, bra ordningssinne, älskar ett rent kök, gillar att möta gäster då vi arbetar i ett öppet kök. Sedvanliga arbetsuppgifter i restaurang.

• Leda driftsgruppen med t ex ass köksmästare, souschefer, kock, matsalsansvarig etc
• Arbetet skall vara mestadels operativt, alltså i den dagliga driften 
• Vara positiv och lösningsorienterad, en positiv kraft i verksamheten 
• Leda den dagliga driften inkl externa events såsom catering, gästspel, utskick 
• Att råvaror och produkter som skickas mellan enheterna håller hög kvalitet och säkerhet (kyla, hantering, osv) 
• Se till att vi har god service, att produkten håller uppställda kvalitetsmål och har rätt utbud 
• Att ekonomin, löner, råvaru- och personalprocent hålls inom budget 
• Löpande attestera fakturor och delta i ekonomi och budgetarbetet 
• Ansvarig för att kassahanteringen sköts enligt önskemål 
• Förståelse för kassasystemet och Caspeco 
• Att egenkontrollen följs 
• Inventering månadsvis 
• Att sophantering och miljöarbete följer uppställda mål 
• Efterkalkyl på maträtter 1g/månad 
• Uppdatera Instagramkonton med minst 4 bilder/vecka 
• Städning, rutiner efterföljs
• Att kök och matsal alltid är i gott skick och upplevs enligt uppställda mål 
• Sörja för god kontakt med våra leverantörer 
• Göra beställningar och förhandla priser, prisoptimera våra produkter 
• Personal, rekrytering, schemaläggning, dagsavstämning, lösa sjukdomsbortfall 
• Uppdatera arbetsbeskrivning för kockar och diskpersonal 
• Att varje vecka informera personalen om kommande aktiviteter, hålla personalmöten, utvecklingssamtal 
• Att jobba med och vidarebefordra långsiktiga mål till personalen 
• Att skapa en trygg och trevlig atmosfär för personalen enligt uppställda kvalitetsmål 
• Utvecklingsplan för personalen 
• Löpande rapportera till ägarna

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang brygga och bord AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 februari 2025
  • Ansök senast: 1 april 2025

Liknande jobb


Köksmästare sökes!

22 april 2010

Köksmästare

25 mars 2010

Köksmästare

24 mars 2010

Köksmästare

21 april 2010