OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bomans hotell söker kreativ matlagande kökschef Bomans hotell är ett välkänt litet boutiquehotell med 44 hotellrum, beläget vid hamnen i Trosa.Vi har konferenslokaler, festvåning och restaurang.Hotellet har 22 anställda och omsätter ca 27 miljoner Restaurangen har 90 sittplatser och vår festvåning har 80 sittplatser.Under sommaren är vår bakficka som ligger i trädgården, öppen, med ett litet enklare utbud.På Bomans har vi maten i fokus och ambitionen är att arbeta med lokala råvaror, målsättningen är att 40% ska vara ekologiska råvaror, vi bakar vårt eget bröd och lagar alla rätter från grunden.Vårt mål är att erbjuda alla gäster en minnesvärd matupplevelse.Vi söker dig som; *Är en person som genom ett inspirerande ledarskap leder dina medarbetare i köket till nya nivåer *Ser en utmaning i att vara en nyckelperson i ett spännande utvecklingsarbete *Du har minst 5 års erfarenhet från köket, varav något år som ledare *Som person är du positiv, stresstålig och strävar alltid framåt.*Har goda grunder i köksekonomi Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en framgångsrik verksamhet som kännetecknas av glädje, flexibilitet, kvalitetsmedvetenhet och ett gott värdskap.Vi satsar på utbildning och vidareutveckling av våra medarbetare.Du ingår i ledningsgruppen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Peter Sandqvist
015652500